Timo
Home

Timo Jilesen

Timo Jilesen

 


Instrumenten:
Saxofoon Alt – Tenor – Bariton

Stijlen:
Pop – Rock – Blues – Jazz – Klassiek


Timo Jilesen (Timo on Sax), is een saxofonist in hart en nieren! Explosief op het podium en een motivator als docent. Niet alleen voor alt, maar ook voor tenor en bariton kun je bij Timo terecht. Vanaf januari 2020 neem je les bij Timo op de maandag middag en avond bij Muziekfabriek D-Joiz.

 

Meer weten over Timo? Kijk eens op www.timoonsax.nl 

 

Timo Jilesen vertelt

 

“Ik speel en heb met veel verschillende artiesten samengespeeld, in allerlei verschillende stijlen, zoals pop, jazz, klassiek, maar ook in House-muziek heb ik veel ervaring opgebouwd in de afgelopen jaren en speel ook regelmatig met DJ’s mee, op verschillende podia, waaronder een penthouse in Keulen, Complex in Maastricht en Lijm&Cultuur in Delft.

Momenteel ben ik op het podium te vinden met o.a. brassband Broadway Brass, feest-/coverband KnockOut, tribute band Jamiroquai and many more!

Bij het geven van saxofoon les richt ik me vooral op de wens en het doel van de leerling. Wat perfect past bij de didactische lesmethodiek van Muziekfabriek D-Joiz. Samen vinden we een weg om dit doel te bereiken, waar ik het erg belangrijk vind dat het speelplezier voorop staat, saxofoon spelen is leuk! Kom je eens een proefles nemen? Klik hier voor de aanvraag.”

 

View this post on Instagram

Gisteren voor de entertainmentspecialist 😊

A post shared by Timo On Sax (@timo_on_sax) on

View this post on Instagram

Last saturday night met @hashtagaemilius achter de tafels 👌🏻 . . . #musician #JFE2018 #speuleeen #dj #sax #weekend #alto #musicislife #musicisfun #whysoserious #sharpdressedman #livesax #djandsax #jazzfestivalenkhuizen #enkhuizen #haven #stationsrestauratie

A post shared by Timo On Sax (@timo_on_sax) on

View this post on Instagram

@broadwaybrass , making girls uncomfortable since 2016. . . . . .#broadwaybrass #eindhoven #ehv #brassband #musicislife #streetlife #music #artists #musicians #band #boyband #brass #livesax #livetrumpet #loveus #fun #friends #smile #gezellig #surprise #santa #secret #like #follow #citycentre #free #love #bringiton

A post shared by Timo On Sax (@timo_on_sax) on