Rosa Bloemen

 


Instrumenten/Disciplines:
Piano – Keyboard

Gitaar akoestisch

Algemene Muziek Vorming

Ukelele (voor Beginners)

Stijlen:
Pop – Lichte muziek – Klassiek – Rock


Welkom op de pagina van onze docent Rosa! Vanaf 25 november 2022 neem je les bij onze duizendpoot Rosa op de woensdag en de vrijdag bij Muziekfabriek D-Joiz.

 

De leswijze van Rosa sluit voor de volle 300% aan bij onze visie. Het belangrijkste is dat de wensen van de leerling centraal staan, en dat deze dan vertaalt worden in de beste oefeningen. Op-maat les dus. Plezier staat voorop.

In de lessen kijkt Rosa altijd wat je nodig hebt, zo leer je immers het best. Met haar enthousiasme probeert ze je zoveel mogelijk te inspireren om zelf lekker muziek te gaan maken. Je kunt je altijd aanmelden voor een gratis proefles door hier op te klikken.”

 

Meer weten over Rosa? Volg haar dan op:

https://www.instagram.com/rosabloemen/

Rosa vertelt:

 

“Voor zo lang als ik me kan herinneren ben ik bezig geweest met muziek. Liedjes zingen op school, eigen Kinderen voor Kinderen liedjes bedenken voordat ik ging slapen, de Norah Jones cd van mijn stiefvader eindeloos vaak beluisteren. Begonnen met een paar jaar gitaarles en vervolgens pianoles, kwam ik bij een pianodocent terecht die mij geïnspireerd heeft en mij het volste vertrouwen heeft gegeven om verder te gaan in de muziek. Wat eerst alleen een verre droom leek durfde ik nu werkelijkheid te maken!

Dankzij hem ben ik een aantal jaar hier en daar gaan optreden in voornamelijk wat intiemere settingen, ik en mijn gitaar of piano. Zo heb ik bij festivals, lezingen, boekpresentaties, bruiloften, huiskamer concertjes, etc. gezeten.

Vervolgens heb ik de liefde voor het lesgeven ontdekt, want er is toch niks mooiers dan deze passie te kunnen delen? Ik vind het belangrijk om echt te kijken naar wat elk individu nodig heeft en graag wil leren en daar gaan we samen mee aan de slag. En misschien nog wel veel belangrijker daarbij is samen plezier maken met de muziek!”