Ricardo
Home

Ricardo de Wolff

Ricardo De Wolff

 


Instrumenten/Disciplines:
Gitaar elektrisch / akoestisch

Piano – Keyboard

Algemene Muziek Vorming / Boomwhackers

Bandcoaching

Basgitaar

Stijlen:
Funk – Rock – Punk – Blues – Jazz – Metal – Folk – Klassiek


Ricardo, ook wel bekend als MacNaus, is begonnen als drummer en later als pianist. Bij het ontdekken van de gitaar had hij zijn instrument gevonden. Na het afstuderen als gitarist op RockCity Institute in
Eindhoven en als muziekdocent op de Academie voor Muziekeducatie in Tilburg geeft hij nu ook lessen bij Muziekfabriek D-Joiz in Uden! 
 
De afgelopen 9 jaar heeft hij veel bandervaring opgedaan in verschillende bandjes en formaties, waaronder The DoMu Brothers, BFG en onder de naam MacNaus. Onder de naam MacNaus heeft Ricardo ook eigen werk, hij speelt en zingt alles zelf in op zijn tracks. Luister naar zijn album op Spotify, link hieronder op de pagina!
In het lesgeven heeft hij in een korte tijd flink wat ervaring opgedaan, denk aan lesgeven op verschillende basisscholen, middelbare scholen en hogere scholen, workshops, een wijkproject in Tilburg opgestart (Jeruzalem Sounds) en heeft hij ook bands gecoacht.

Vanaf september/oktober 2020 neem je les bij onze duizendpoot musicus Ricardo op de woensdag middag en avond bij Muziekfabriek D-Joiz. 

 

Meer weten over Ricardo? Kijk eens op https://macnaus.wordpress.com of volg hem op: https://www.instagram.com/mrmacnaus/

 

 

Ricardo De Wolff vertelt:

“In de lessen kijk ik altijd wat je nodig hebt, zo leer je immers het best. Door de vele leerlingen die ik les gegeven, gecoached en getrained heb, weet ik snel hoe iemand in elkaar steekt en wat diegene nodig heeft om op zijn of haar manier te leren. Met mijn enthousiasme probeer ik je zoveel mogelijk te inspireren om zelf lekker muziek te gaan maken. Plezier tijdens de lessen vind ik erg belangrijk, omdat gitaar spelen ook leuk mag zijn! Je kunt je altijd aanmelden voor een gratis proefles door hier op te klikken.”