Raymond Sprenkeler

 


Instrumenten/Disciplines:
Gitaar akoestisch en elektrisch

Basgitaar / Contrabas

Piano / Keyboard

Stijlen:
Pop – Lichte muziek – Klassiek – Rock


Welkom op de pagina van onze docent Raymond! Raymond geeft vanaf 5 juli les op de woensdagmiddag en avond.

 

De leswijze van Raymond sluit voor de volle 300% aan bij onze visie. Het belangrijkste is dat de wensen van de leerling centraal staan, en dat deze dan vertaalt worden in de beste oefeningen. Op-maat les dus. Plezier staat voorop.

In de lessen kijkt Raymond wat je nodig hebt, zo leer je immers het best. Met zijn enthousiasme probeert hij je zoveel mogelijk te inspireren om zelf lekker muziek te gaan maken. Je kunt je altijd aanmelden voor een gratis proefles door hier op te klikken.”

 

Meer weten over Raymond? Kijk dan eens op:

www.raymondsprenkeler.nl

https://www.youtube.com/@reemlot5451

Raymond vertelt:

 

“Mijn naam is Raymond, en vanaf 5 juli 2023 mag ik jullie les komen geven.  Zelf speel ik veel gitaar en basgitaar, maar in de loop van tijd heb ik ook wat ukelele, piano en contrabas geleerd. Af en toe word ik gevraagd om in te vallen bij bandjes, vooral bij 2 bandjes die vooral muziek uit de jaren 50 tot 70 maken. En ik speel zelf heel graag met mijn Duo Reem & Lot, waar ik tegelijk Gitaar en drums tegelijk speel. Met Reem & Lot speel ik op de akoestische gitaar heel veel muziek, van DJ/dansmuziek tot hele harde rock en alles er tussen in. Zo zie je maar dat er van alles kan met een instrument!”