Over Muziekfabriek D-Joiz
Home

Over MFD-Joiz

Muziekfabriek D-Joiz: de leukste muzieklessen van Uden

“ Lessen op maat! Jij leert wat jij wil leren, jij zingt/speelt wat jij wil zingen of spelen “

Muziekfabriek D-Joiz!

 

Dé Udense muziekschool voor jong en oud. Wij geven vocalcoaching, zangles, pianoles, keyboardles, alt-saxofoonles, bandcoaching, groepsles, kinderfeestjes, algemene muziekvorming en masterclasses.

Wil jij ook les van een echte muzikant? Bij Muziekfabriek D-Joiz gaan we voor de muziekbeleving! Want muziek maken is meer dan alleen het bespelen van een instrument. Hier volg je lessen op maat. Jij leert wat jij wil leren. En vervolgens zijn er talloze momenten om aan het publiek te presenteren wat je geleerd hebt.. Denk aan de jaarlijkse voorspeelevents, de jaarlijkse single opnames en de samenspel events met andere muzikanten. Delen van een muzikale passie en het bevorderen van live muziek.

Leslocatie

 

Muziekfabriek D-Joiz heeft een leslocatie aan de Wachtendonk 103 te Uden. Op deze locatie worden zang, piano, keyboard, altsax lessen gegeven. Ook voor alle opnames, studiowerk, kun je hier terecht.

Muziekfabriek D-Joiz heeft per januari 2020 een tweede leslocatie aan de Udenseweg 2 te Uden, ‘t Podiumhuys. Hier worden zang, piano, keyboard, altsax, groepslessen, workshops en masterclasses, opnames, studiowerk en kinderfeestjes verzorgd.

Geniet van je muziekles! Bij Muziekfabriek D-Joiz

39

LEERLINGEN

14

CURSUSSEN

4

JAREN ACTIEF

1

LOCATIES

01. Verbinding

Muziek is voor iedereen. Muziek ontroert, beweegt, verbindt en verwondert. Muziek draagt bij aan de ontwikkeling van sociale, emotionele en cognitieve vaardigheden. Ook stimuleert muziekbeoefening de creativiteit en verbeeldingskracht. Daarom wil Muziekfabriek D-Joiz kinderen, jongeren en ook volwassenen ertoe verleiden zelf muziek te maken. De sleutelwoorden daarbij zijn “samen” en “spelen”.

02. Professionaliteit

Als groeiende muziekschool zijn wij elke dag bezig met het verder professionaliseren van ons bedrijf. Het continu ontwikkelen van vernieuwend leeraanbod, het professionaliseren van bedrijfsprocessen, het waarborgen van kwaliteit. Maar ook zeker de professionaliteit in onze communicatie met leerlingen en ouders. Bij Muziekfabriek D-Joiz garanderen wij heldere communicatie en een professionele basis van jouw muziekontwikkeling.

03. Passie

Wat bij Muziekfabriek D-Joiz voorop staat is de passie voor muziek. Elke leerling heeft een eigen leerbehoefte of doel, elke les is anders, elke leerling is anders, maar de basis is voor iedereen gelijk: “Passie voor muziek”. Deze passie vloeit in alles door, zoals de leswijze, de begeleiding, de aandacht voor de leerlingen en de aandacht voor muziek. De passie is wat ons als muzikanten met elkaar verbindt!

04. Ervaring

Bij Muziekfabriek D-Joiz krijg je les van professionals! Ervaren muzikanten, die ook zelf regelmatig op het podium staan, gaan jou begeleiden naar je doel.