Introductieles Vocalcoaching

Joyce van der Sangen

23 januari 2018

Geen reacties

Home Algemeen nieuws

Introductieles Vocalcoaching

Voor zangles zit je goed bij Vocal Center Uden!

 

JOUW WENSEN, JOUW SOUND, JOUW ZANGLES.

 

Bij Vocal Center Uden werk je vooral met liedjes in de zangles. Oefeningen kunnen helpen maar een song is een combinatie van allerlei factoren. Die combinatie kun je niet vangen in één oefening maar is uitsluitend in songs op te roepen. Met onze coaches hebben we een eigen zangmethodiek ontworpen. Ons doel was simpel: het moet praktisch toepasbaar zijn voor alle niveaus. Geen overbodige bagage maar bruikbare tools en tips. Je bent welkom bij Vocal Center Uden om jouw stem centraal te zetten en grenzen te verleggen.

 

Vocalcoach Joyce is een zangeres die zelf heel regelmatig nog op het podium staat en dus volledig bekend is met belasting en belastbaarheid van de stem. Joyce werkt volledig gericht vanuit jouw wensen. Van daaruit maken we de vertaalslag naar de juiste techniek om tot de gewenste sound te komen. Daarnaast wordt er ook aandacht gegeven aan podiumpresentatie en microfoontechniek. Joyce is inmiddels een specialist in de Vocal Essence® zangmethode. Door middel van deze zangmethode wordt jij als vocalist centraal gezet, worden jouw grenzen verlegd en wordt het beste uit jou gehaald. Joyce kijkt verder dan alleen de klankkast (de stem), jouw passie, jouw sound, jij als persoon delen mee in de artiest die jij wil zijn. Met zingen geef je een stukje van je ziel aan het publiek en daar komt meer bij kijken dan een noot zingen. En dat allemaal te ontdekken…… daar helpt Joyce je heel graag bij! Haar speerpunt is om vocalisten bewust te maken hoe je op een gezonde manier met je stem om kunt gaan zonder jouw eigen sound te verliezen.

Wij nodigen je graag uit om een introductieles zang te plannen bij Vocal Center Uden tegen een aantrekkelijk gereduceerd tarief:

 

€45,40 :  zangles ter introductie voor vocalisten <21 jaar

€54,93 :  zangles ter introductie voor vocalisten >21 jaar

Op onze tarievenpagina vind je de tarieven horende bij de reguliere zanglessen.

KLIK hier voor een introductieles vocalcoaching

Bekijk ook onze andere muzieklessen

(Gratis) proefles instrument

altijd proberen joh!

Algemene muzikale vorming

lekker speels

Bandcoaching

grenzen verleggen

Basgitaarles

basgitaar – synth bass – contrabas

Boomwhacker groepsles

lekker speels

Gitaarles

akoestisch en elektrisch

Groepsles Zang – Zangschool Uden

harmonie en timing

Keyboardles

snel resultaat

Leren Produceren

Produceren kun je leren

Pianoles

voor iedereen