Cadeaubon
Home

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Geef eens een instrumentles of zangles cadeau!

 

Instrumentles:

Kies voor een bon van 30, 45 of 60 minuten voor bijvoorbeeld een pianoles of alt sax les. De bon is te bestellen voor alle disciplines in een individuele instrument les. Je krijgt de bon, na betaling, digitaal aangeleverd in een spetterend ontwerp. Zodat je hem zelf kunt uitprinten in elk gewenste formaat om op een bijzondere manier te schenken. Denk bijvoorbeeld aan mooi inlijsten of plastificeren. Gewoon in een envelop mag natuurlijk ook!  

De ontvanger mag de les gedurende een jaar inplannen wanneer het hem/haar uitkomt. Geef bij aankoop wel aan voor welke discipline je een cadeaubon wil bestellen.

Kosten cadeaubon instrumentles:

Cadeaubon 30 minuten     EUR 25,00 excl BTW

Cadeaubon 45 minuten     EUR 37,50 excl BTW

Cadeaubon 60 minuten     EUR 50,00 excl BTW

 

Zang/Vocalcoaching:

Kies voor een bon van 30 of 60 minuten voor een zangles/vocalcoaching. De bon is te bestellen voor een individuele les, duo les of voor een workshop naar keuze. Je krijgt de bon, na betaling, per post toegestuurd. De ontvanger kan de bon vervolgens inleveren bij alle vocalcoaches die aangesloten zijn bij Vocal Center. Kijk voor de mogelijkheden op:

Kadobon Zangles/Workshop

Je kunt daar de bon online bestellen en betalen. Wil je meer informatie kun je via de bestelknop op deze pagina contact met mij opnemen.

 

Kosten cadeaubon zang/vocalcoaching:

Cadeaubon 30 minuten     EUR 31,25 excl BTW

Cadeaubon 45 minuten     EUR 45,40 excl BTW

Cadeaubon 60 minuten     EUR 56,50 excl BTW

 

* bedragen zijn exclusief eventuele verzendkosten

* bedragen zijn exclusief BTW 21% wanneer de ontvanger van de bon boven de 21 jaar is. Wettelijk is bepaald dat leerlingen onder de 21 jaar vrijgesteld zijn van BTW.

Wil je een bandcoaching sessie, masterclass, kinderfeestje of vocalcoaching op locatie cadeau doen? Klik dan HIER om contact op te nemen.

 

Klik HIER om je cadeaubon te bestellen.

 

Muziekfabriek D-Joiz cadeaubon